Recepten

Carrotcake met V-Go Vegan mix

Recept

1.000 g   V-Go Vegan Cake
400 g   water
300 g   Muffinolie *
8 g   Kaneel Orenta

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

150 g   walnootstukjes
400 g   wortel (geraspt)

Decoratie

500 g   margarine
500 g   water
200 g   suiker
200 g   Rap V

Werkwijze

Meng de V-Go Vegan Cake met het water en de Kaneel Orenta gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Voeg in de laatste minuut de Muffinolie toe.
Zodra de Muffinolie is opgenomen in het beslag kan de vulling erdoor gemengd worden.

Bekleed een bakplaat van 60 x 20 cm (hoge randen) met bakpapier.
Giet het beslag in de bakvorm en strijk dit glad.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.

Meng de V-Go Rap met de suiker en het water en laat dit ca. 10 minuten wellen.
Klop de margarine luchtig met de vlinder.
Voeg de compositie in drie gedeeltes toe aan de luchtige margarine en klop het geheel luchtig en glad.
Eventueel iets bijwarmen.

Verdeel de massa over de afgekoelde carrot cake, decoreer eventueel naar wens met walnoten.
Snijd in stukjes van 4,7 x 5,6 cm.
Kan prima op voorraad (verpakt) gehouden worden in de vriezer.

Uitkomst 40 stuks