
Champagne Tropique
Champagne Tropique
Recept 1
160 g | Rolbeslag met Sachermix |
Vulling 1
1.200 g | Fruitful Tropical |
Vulling 2
125 g | Zeesan Lemon | |
160 g | ingekookte Champagne * | |
625 g | slagroom |
* kan vervangen worden door water of appelsap
Afwerking
400 g | ColdJel Ivoor * |
* gekleurd met een paar druppels eigeel
Decoratie
102 g | chocolade krullen (3 g per stuk) |

Werkwijze
Een plaat van 60 x 20 cm bekleden met een laag rolbeslag.Bestrijken met Fruitful Tropical.
Meng de Zeesan Lemon met de ingekookte Champagne tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
De plaat afvullen met de bavaroise en glad afstrijken.
NB. Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Na het koelen en- of vriezen, lossen en de bovenzijde afgeleren.
De plaat in stukken snijden van 3.5 x 9.5 cm.
Decoreren met een chocolade krul.
Uitkomst 34 stuks