
Choc-ing Beet
Choc-ing Beet
Recept 1
120 g | patentbloem | |
65 g | boter | |
60 g | Vidos | |
35 g | ei | |
35 g | zetmeel | |
1 g | bakkerszout |
Recept 2
320 g | Arabesque Lait 34 | |
30 g | Muffinolie * | |
50 g | gepofte rijst |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling 1
160 g | Fruitful Beetroot |
Vulling 2
405 g | amandelen * | |
70 g | Vidos | |
40 g | bietenpoeder | |
55 g | cacaoboter | |
180 g | Arabesque Blanc 29 |
* Licht gebruneerd

Werkwijze
Meng de ingrediënten van recept 1 tot een deeg.Rol het deeg uit tot een dikte van 4 mm.
Snijd halverwege het bakproces de koek in stukken van 2 x 9 cm.
Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 30 minuten.
Meng de Arabesque Lait 34 met de olie en tempereer de chocolade.
Meng de gepofte rijst erdoor, verdeel 10 gram over de bar mal (10 x 2.5 x 1.5 cm).
Verdeel de Fruitful Beetroot over de chocolade als deze is uitgekristaliseerd .
Cutter de amandelen tot een gladde massa, voeg hier de cacaoboter, Vidos en bietenpoeder aan toe.
Voeg de Arabesque Blanc 29 toe wanneer het een mooie massa is.
Verdeel deze bietenvulling over de Fruitful Beetroot en sluit af met een koekje.
Uitkomst 40 stuks