Recepten

Choco-Advocaatcake

Recept 1

5.000 g   Fantasy Farmers Cake
1.800 g   water
30 g   Wigo Aroma Vanille

Recept 2

1.800 g   Double Choc Cake
360 g   water
360 g   ei

Vulling

1.250 g   Advocaat 14%
250 g   Minuta VV

Decoratie

750 g   Dip Advocaat Smaak
90 g   chocolade bloesem melk
Choco-Advocaatcake

Werkwijze

Fantasy Farmers Cake, Wigo Aroma Vanille en het water mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.
De Cakevorm in tray vullen met 225 gram beslag.

Double Choc Cake, water en het ei mengen, 4 minuten in de eerste versnelling draaien.
85 gram Double Choc cakebeslag in het Farmersbeslag spuiten.

Advocaat 14% en Minuta VV mengen met een draadgard.
50 gram bakvaste advocaat in het Double Choc Cakebeslag spuiten.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45-50 minuten.

Na het bakken en afkoelen de cake's in de Dip Advocaat dopen en licht bestrooien met wat chocolade bloesem.

Uitkomst 30 stuks

Het is te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de cakevorm schoon te houden.