Recepten

Choco - Peercarre met Jung Basis-Ruhr

Fonceerdeeg

800 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Vulling

300 g   Fruitful Raspberry Jam

Recept

1.200 g   Jung Basis-Rühr
90 g   Cacao
700 g   Muffinolie *
700 g   ei
250 g   Pajets Chocolade

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

1.400 g   peren
600 g   Paletta Spray Neutraal
Choco - Peercarre met Jung Basis-Ruhr

Werkwijze

2 Speciale bakplaten van 60 x 20 cm bedekken met siliconen papier.
Platen fonceren met hardewenerdeeg, dikte 2,5 mm deeg prikken en bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.

Alle grondstoffen mengen 3 minuten met de vlinder in de eerste versnelling, als laatste de Pajets Chocolade doorwerken.
Het beslag over beide platen verdelen en gladstrijken.
Verdeel de perenblokjes over het beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Na koelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal en in de gewenste grootte snijden.