Fonceerdeeg
800 g
|
|
Hardewenerdeeg met Kanomix |
Vulling
300 g
|
|
Fruitful Raspberry Jam |
Recept
1.200 g
|
|
Jung Basis-Rühr |
90 g
|
|
Cacao |
700 g
|
|
Muffinolie * |
700 g
|
|
ei |
250 g
|
|
Pajets Chocolade |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
1.400 g
|
|
peren |
600 g
|
|
Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
2 Speciale bakplaten van 60 x 20 cm bedekken met siliconen papier.
Platen fonceren met hardewenerdeeg, dikte 2,5 mm deeg prikken en bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.
Alle grondstoffen mengen 3 minuten met de vlinder in de eerste versnelling, als laatste de Pajets Chocolade doorwerken.
Het beslag over beide platen verdelen en gladstrijken.
Verdeel de perenblokjes over het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na koelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal en in de gewenste grootte snijden.