Home » Recepten » Chocolade Quarkini's

Chocolade Quarkini's

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Chocolade  Quarkini's

Werkwijze

* Als de kwark slap is minder water toevoegen.

Van alle grondstoffen een beslag maken.
Beslag goed gladroeren (met de Hobart is dit 4 minuten in de 1e versnelling met de vlinder).
Als laatste de Pajets Chocolade doormengen.
Het beslag 20 minuten laten staan.
Nu het beslag met een ijslepel nr. 30 scheppen.
Gewicht 45 gram.

Olietemperatuur 160°C.
Aan beide zijden gelijkmatig bruinbakken.
Baktijd 8 minuten.

Uitkomst 45 stuks.

Na het bakken de Quarkini's in kristalsuiker rollen.

NB. Het beslag binnen 1 uur verwerken, anders in de koelkast plaatsen.

Verwerking via de Unidos doseermachine:
De trechter van de Unidos insmeren met Ovam.
Beslag in de trechter gieten.
Unidos op stand 270.
Timer op 0.2 zodat het beslag de tijd heeft om in de "kamer" te zakken.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

1.000 g   Panovitesse Kwarkini
20 g   Wigo Kirschmelange
500 g   magere kwark
550 g   water
100 g   Pajets Chocolade
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie