Recepten

"Do the Mojito" Cake De Luxe

Recept

1.000 g   Fantasy Lemon Cake
350 g   ei
150 g   Muffinolie *
250 g   water
11 g   Sosa, Menta Verda Natural
10 g   Gel Rhum 50%

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking 1

100 g   Paletta Spray Neutraal

Afwerking 2

100 g   Dip Mojito

Decoratie 1

250 g   Dip Mojito
250 g   boter

Decoratie 2

10 g   mintblaadjes
50 g   limoen
"Do the Mojito" Cake De Luxe

Werkwijze

Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Om er zeker van te zijn dat de citroenstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het
aan te bevelen om het eerst bij te krabben voor het uitscheppen.
De Cakevorm in tray vullen met 350 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 50 minuten.

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de cakevorm schoon te houden.

Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Invriezen en bevroren in de Dip Mojito dippen.

Meng de Dip Mojito met de boter tot een botercrème.
Spuit de Mojito Botercrème op de cake en decoreer met een limoen en mintblaadjes

Uitkomst 5 stuks