Recepten

Double Choc Chips Cookies

Recept

1.000 g   Cookie go crazy
200 g   water
75 g   bruine basterdsuiker
50 g   Cacao
5 g   Wigo Aroma Vanille

Vulling

175 g   chocolade druppels
Double Choc Chips Cookies

Werkwijze

Meng de Cookie go crazy met water gedurende 4 minuten in de eerste versnelling met een vlinder.
Voeg de vulling toe in de laatste minuut en meng goed mee.

Schep het deeg in schone emmers en laat het 24 uur rusten.
Schep koeken met een ijslepel en zet met voldoende tussenruimte op de plaat.
Het deeg kan 7 dagen vanuit de koeling worden geschept en gebakken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C
Baktijd ca. 17 minuten (dagvers gebakken)

Wilt u de koeken over meerder dagen verkopen pas de baktijd aan naar ca. 16 minuten.
Vriest u de gebakken gebakken koeken in, pas de baktijd aan naar ca. 15 minuten.
Uitkomst 22 stuks