Home » Recepten » Dubbel Donker met Toscane Donker 25 MZ

Dubbel Donker met Toscane Donker 25 MZ

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Dubbel Donker met Toscane Donker 25 MZ

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 845 gram.
Bol-puntrijs 45 minuten.
Vormen en decoreren met Roggebloem.
Narijs 60 minuten.

Oventemperatuur 270°C.
Baktijd 45 minuten.

Uitkomst 18 stuks

Voor verwerking via procesonderbreking 1 á 2% Protea Bruin toevoegen.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

5.000 g 50 % volkorenmeel } 100%
2.500 g 25 % Toscane Donker 25 MZ * }
2.500 g 25 % bloem }
250 g 2.5 % gist
5.200 g 52 % water

* Toscane Donker 25 MZ bevat zout!

Decoratie

720 g   Deco Pompoen (40 g per stuk)
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie