Recepten

Fiesta Picante Grissini's met Fiesta Picante

Recept

10.000 g 100 % Fiesta Picante *
400 g 4 % gist
4.400 g 44 % water
500 g 5 % ei

* Fiesta Picante bevat zout!

Doortoeren

3.500 g 35 % korstboter/margarine

Decoratie

1.500 g   geraspte kaas
600 g   Sesamzaad
Fiesta Picante Grissini's met Fiesta Picante

Werkwijze

Deeg glad draaien, maar niet taai.
Deegtemperatuur 20°C.
Korstboter invouwen.
Twee halve Hollandse toeren geven (= in vieren).
Tussen de toeren 10 minuten rust geven (koelen).
Het deeg uitrollen op een dikte van 8 mm.
Onderkant decoreren met kaas, bovenkant met Sesamzaad.
Banen snijden van 1 cm breed en 30 cm lang (ca. 55 gram).
Spiraliseren en in stokbroodplaten leggen (om kromtrekken tegen te gaan).
Narijs 40 minuten.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 12 minuten.

Uitkomst 380 Fiesta Picante grissini's.