Recepten

Fruit Cake

Recept

1.000 g   Banketmix PB
750 g   sojamelk
300 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen. i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

150 g   Fruitful Raspberry

Decoratie

50 g   amandelstaafjes
50 g   suiker
5 g   water
Fruit Cake

Werkwijze

Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
De Cakevorm in tray vullen met 325 gram beslag.

Spuit een zigzag van Fruiful Raspberry (25 gram) op het beslag.
Decoreren met Victoriabeslag (aangemaakt met water).

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45-50 minuten.

Uitkomst 6 stuks

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de cakevorm schoon te houden.