Recept 1
500 g
|
|
Banketmix PB |
375 g
|
|
sojamelk |
150 g
|
|
Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen. i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Recept 2
125 g
|
|
Zeesan Neutral V |
100 g
|
|
water |
250 g
|
|
Fruitful Mango HI |
500 g
|
|
plantaardige room * |
* S.G. ca. 500 g/l
Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Vul een bakplaat van 60 x 20 cm met beslag en gladstrijken.
Spuit banen Fruitful Mango HI op het beslag en verdeel deze met een saté-prikker grof door het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.
Meng de Zeesan Neutral V en water tot een gladde massa.
Meng de Fruitful Mango HI erdoor.
Spatel de opklopbare plantaardige room die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Verdeel de bavaroise over de afgekoelde cake en strijk deze glad af.
Na verwerking altijd eerst in de koeling en dan in de vriezer plaatsen om een goede gelering te verkrijgen.
Zeef de Kaneel Orenta licht over de bavaroise.
Breng een spiegel aan met ColdJel Neutraal, strijk één kant op voor een mooi veegeffect van de kaneel.
Snijd het plaatgebak in de gewenste maat.
Uitkomst 35 stuks (8 x 4 cm)