Recepten

Haver Kaneel Cookies

Recept

1.000 g   Cookie go crazy
150 g   water

Vulling

250 g   rozijnen
200 g   Havervlokken
150 g   water
75 g   bruine basterdsuiker
10 g   Kaneel Orenta
Haver Kaneel Cookies

Werkwijze

Meng de vulling en laat dit ca. 1 uur wellen.

Meng de Cookie go crazy met water gedurende 4 minuten in de eerste versnelling met een vlinder.
Voeg de vulling toe in de laatste minuut en meng goed mee.

Schep het deeg in schone emmers en laat het 24 uur rusten.
Schep koeken met een ijslepel en zet met voldoende tussenruimte op de plaat.
Het deeg kan 7 dagen vanuit de koeling worden geschept en gebakken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C
Baktijd ca. 17 minuten (dagvers gebakken)

Wilt u de koeken over meerder dagen verkopen pas de baktijd aan naar ca. 16 minuten.
Vriest u de gebakken gebakken koeken in, pas de baktijd aan naar ca. 15 minuten.

Uitkomst 27 stuks