Recepten

Helix Choco

Recept

500 g   Zeesan Choco
625 g   water
2.500 g   slagroom

Rolbeslag

625 g   Rolbeslag Choco met Moscamix

Vulling

500 g   Fruitful Cherry

Afwerking

500 g   ColdJel Choco
25 g   ColdJel Ivoor
Helix Choco

Werkwijze

2 ringen rolbeslag uitsteken, een ring van 15 cm en een ring van 20 cm.
Bestrijk het rolbeslag van 15 cm met de Fruitful Cherry.

Meng de Zeesan Choco en water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.

Bavaroise-ring van 20 cm insmeren met Muffinolie en door de poedersuiker halen, overtollige poedersuiker afkloppen.
Vullen met 700 gram choco bavaroise.
Plaats het rolbeslag met de Fruitful Cherry in het midden van de bavaroise.
Afdekken met het rolbeslag van 20 cm.
 
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Meng 5% water met de ColdJel Choco en verwarm dit tot tenminste 45°C.

Los de bavariose en geleren met ColdJel Choco.
Maak met de ColdJel Ivoor een decoratie (zie foto).

Uitkomst 5 stuks