
Iglo
Iglo
Bodem
200 g | Arabesque Noir 58 |
Fonceerdeeg
240 g | Hardewenerdeeg met Kanomix * | |
72 g | Fruitful Apricot Jam |
* 7 cm doorsnede en 1.8 mm dik
Recept
175 g | Zeesan Strawberry | |
220 g | water | |
750 g | slagroom |
Vulling
600 g | Fruitful Cranberry HI | |
168 g | Rolbeslag met Maestro Moscovisch |
Afwerking
500 g | ColdJel Ivoor |
Decoratie 1
250 g | Schuim Schotsen met Bianca |
Decoratie 2
50 g | Mont Blanc * |
* groen gekleurd

Werkwijze
Meng de Zeesan Strawberry met het water tot een gladde massa.Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Vul de Flexipan mat met ca. 55 gram bavaroise.
Spuit in de bavaroise een dopje van 25 gram Fruitful Cranberry HI en afsluiten met een plakje rolbeslag.
NB. Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Spuit de gebakken hardewenerplakjes af met Arabesque Noir 58.
Doop de gebakjes door de Coldjel Wit.
Plaats de gebakjes op het hardewenerplakje en decoreren met het schuim en de Mont Blanc.
Uikomst 24 stuks