Recepten

Iglo

Bodem

200 g   Arabesque Noir 58

Fonceerdeeg

240 g   Hardewenerdeeg met Kanomix *
72 g   Fruitful Apricot Jam

* 7 cm doorsnede en 1.8 mm dik

Recept

175 g   Zeesan Strawberry
220 g   water
750 g   slagroom

Vulling

600 g   Fruitful Cranberry HI
168 g   Rolbeslag met Maestro Moscovisch

Afwerking

500 g   ColdJel Ivoor

Decoratie 1

250 g   Schuim Schotsen met Bianca

Decoratie 2

50 g   Mont Blanc *

* groen gekleurd

Iglo

Werkwijze

Meng de Zeesan Strawberry met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Vul de Flexipan mat met ca. 55 gram bavaroise.
Spuit in de bavaroise een dopje van 25 gram Fruitful Cranberry HI en afsluiten met een plakje rolbeslag.

NB. Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Spuit de gebakken hardewenerplakjes af met Arabesque Noir 58.

Doop de gebakjes door de Coldjel Wit.

Plaats de gebakjes op het hardewenerplakje en decoreren met het schuim en de Mont Blanc.

Uikomst 24 stuks