Recepten

Kaiserbroodjes met Jung CombiMalz GOLD

Recept

10.000 g 100 % bloem
400 g 4 % gist
150 g 1.5 % bakkerszout
5.600 g 56 % water
300 g 3 % Jung Combimalz GOLD
Kaiserbroodjes met Jung CombiMalz GOLD

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Voorrijs 5 minuten.
Afwegen 1700 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes op met rijstebloem bestrooide kleedjes zetten.
De bolletjes na 10 minuten stempelen.
Ondersteboven op het inschietapparaat of in houten bakken leggen.
Narijs 45 minuten.
Broodjes omdraaien en bakken met stoom.

Oventemperatuur 230C.
Baktijd 18 minuten.

Uitkomst 286 Kaiserbroodjes.