Recepten

Karamelschnitt

Recept

600 g   Sloffendeeg met Kanomix

Vulling 1

720 g   Perla Amandelpan
80 g   Zeesan Caramel

Vulling 2

200 g   Zeesan Hazelnoot
250 g   water
1.000 g   slagroom

Afwerking

250 g   ColdJel Wit *

* iets gekleurd met mokka

Decoratie

27 g   choco decor (3 g per stuk)
90 g   walnoten (10 g per stuk)
Karamelschnitt

Werkwijze

Het sloffendeeg uitrollen op een dikte van 4 mm
Een plaat van 60 x 20 cm bekleden met het sloffendeeg.
Bestrijken met de aangemaakt spijs.

Meng de Zeesan Hazelnoot met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
De plaat afvullen met de bavaroise en glad afstrijken.
 
NB. Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Na het koelen en- of vriezen, lossen en de bovenzijde afgeleren.
De plaat in stukken snijden van 19 x 5,5 cm.
Decoreren met een choco decor en walnoten.

Uitkomst 10 stuks