
Karamelschnitt
Karamelschnitt
Recept
600 g | Sloffendeeg met Kanomix |
Vulling 1
720 g | Perla Amandelpan | |
80 g | Zeesan Caramel |
Vulling 2
200 g | Zeesan Hazelnoot | |
250 g | water | |
1.000 g | slagroom |
Afwerking
250 g | ColdJel Ivoor * |
* iets gekleurd met mokka
Decoratie
27 g | choco decor (3 g per stuk) | |
90 g | walnoten (10 g per stuk) |

Werkwijze
Het sloffendeeg uitrollen op een dikte van 4 mmEen plaat van 60 x 20 cm bekleden met het sloffendeeg.
Bestrijken met de aangemaakt spijs.
Meng de Zeesan Hazelnoot met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
De plaat afvullen met de bavaroise en glad afstrijken.
NB. Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Na het koelen en- of vriezen, lossen en de bovenzijde afgeleren.
De plaat in stukken snijden van 19 x 5,5 cm.
Decoreren met een choco decor en walnoten.
Uitkomst 10 stuks