Home » Recepten » Koudbindmiddel

Koudbindmiddel

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Werkwijze

Koudbindmiddel met de suiker mengen en geleidelijk door het sap of water roeren tot een gladde massa is verkregen.
De vruchten er nu direct doormengen en de vulling is gereed voor gebruik.

Voor zoete vruchten minder suiker toevoegen.

Vruchten/smaak en kleurstoffen naar keuze toevoegen.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

1.000 g   water *
300 g   suiker
100 g   Koudbindmiddel

* of vruchtensap

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie