Recepten

Krokante broodjes met Toscane Donker 25 MZ

Recept

7.500 g 75 % bloem } 100%
2.500 g 25 % Toscane Donker 25 MZ * }
500 g 5 % gist
5.400 g 54 % water
200 g 2 % Gamma Plus

* Toscane Donker 25 MZ bevat zout!

Afwerking

536 g   Ovex Liquide (2 g per stuk)

Decoratie

1.100 g   Zadenmix
Krokante broodjes met Toscane Donker 25 MZ

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling draaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afweeggewicht 1800 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Strijken met Ovex Liquide en decoreren met Zadenmix.
Eventueel insteken.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 12 minuten.

Uitkomst 268 stuks