Recepten

Mini Fruit Muffins

Recept

1.000 g   Banketmix PB
750 g   sojamelk
300 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen. i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

290 g   Fruitful Mango HI

Decoratie

50 g   Rap PB
150 g   bloem
125 g   margarine (vegan)
100 g   suiker
Mini Fruit Muffins

Werkwijze

Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Vul de mini muffincups met 35 gram beslag.

Meng de ingrediënten voor de decoratie tot een kruimeldeeg.

Spuit een dop van 5 gram Fruitful Mango HI op het beslag.
Decoreren met 5 gram kruimeldeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.

Uitkomst 58 stuks