-
4 st
|
|
tompouce plakken 46 x 11 cm |
90 g
|
|
Scaldis Wit |
Vulling 1
450 g
|
|
Minuta VV |
1.000 g
|
|
water |
200 g
|
|
Fruitful Lemon Cream |
15 g
|
|
Gel Rhum 50% |
2 g
|
|
mintblaadjes |
Decoratie
150 g
|
|
Dip Mojito |
10 g
|
|
Arabesque Noir 58 |
Werkwijze
Blend de muntblaadjes in het water met een handblender.
Meng dit water samen met de Minuta VV, Fruitful Lemon Cream en de Gel Rhum 50% gedurende 3 minuten in de hoogste versnelling.
De slagroom voor de tweede laag opkloppen.
De korstplakken instrijken met Scaldis Wit, dit om het zacht worden tegen te gaan.
Vullen met een eerste laag Mojitoroom en een tweede laag slagroom.
De bovenplak erop leggen.
Glaceren met Dip Mojito en hierop streepjes Arabesque Noir 58 aanbrengen.
Eventueel decoreren met Mallow of slagroom.
Uitkomst 20 stuks