Recepten

Mojito Tompouce

-

4 st   tompouce plakken 46 x 11 cm
90 g   Scaldis Wit

Vulling 1

450 g   Minuta VV
1.000 g   water
200 g   Fruitful Lemon Cream
15 g   Gel Rhum 50%
2 g   mintblaadjes

Vulling 2

250 g   slagroom

Decoratie

150 g   Dip Mojito
10 g   Arabesque Noir 58
Mojito Tompouce

Werkwijze

Blend de muntblaadjes in het water met een handblender.
Meng dit water samen met de Minuta VV, Fruitful Lemon Cream en de Gel Rhum 50% gedurende 3 minuten in de hoogste versnelling.
De slagroom voor de tweede laag opkloppen.

De korstplakken instrijken met Scaldis Wit, dit om het zacht worden tegen te gaan.
Vullen met een eerste laag Mojitoroom en een tweede laag slagroom.
De bovenplak erop leggen.

Glaceren met Dip Mojito en hierop streepjes Arabesque Noir 58 aanbrengen.
Eventueel decoreren met Mallow of slagroom.

Uitkomst 20 stuks