Home » Recepten » Multikorenstokjes met Panomix Multikoren

Multikorenstokjes met Panomix Multikoren

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling draaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 225 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Vormen.
Evt. decoreren met Zadenmix of Decoratiegries.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 20 minuten.

Uitkomst 72 stokjes.

Van dit recept is ook stokbrood te maken.
Voor diepvriesdeeg 2% Nordix Super toevoegen.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

5.000 g 50 % Panomix Multikoren * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
500 g 5 % gist
5.500 g 55 % water
200 g 2 % Gamma Extra

* Panomix Multikoren bevat zout!

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie