
Naked Fruit Cake
Recept 1
1.000 g | Banketmix PB | |
700 g | sojamelk | |
200 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen. i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Recept 2
150 g | Zeesan Neutral V | |
150 g | water | |
375 g | Fruitful Bl. Currant HI | |
750 g | plantaardige room * |
* S.G. ca. 500 g/l
Afwerking
450 g | fruit |

Werkwijze
Meng alle ingrediënten van recept 1 gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Spuit op siliconen papier 18 doppen van ca. 100 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 215°C.
Rotatieoven 185°C.
Baktijd 14 minuten.
Meng de Zeesan Neutral V en water tot een gladde massa.
Meng de Fruitful Bl. Currant HI erdoor.
Spatel de plantaardige room die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Schep met een ijsschep ca. 75 gram bavaroise op een gebakken cakeplak.
Druk een tweede cakeplak op de bavaroise en schep hier nogmaals ca. 75 gram bavaroise op.
Decoreren met vers fruit.
Uitkomst 9 stuks