Recepten

Rozijnen-Mueslibroodje met Jung Kornkrüstchen

Recept

5.000 g 50 % Jung Kornkrüstchen * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
1.000 g 10 % gist
5.800 g 58 % water
1.000 g 10 % Korent Ambacht

* Jung Kornkrüstchen bevat zout!

Vulling

7.000 g 70 % rozijnen
3.000 g 30 % Muesli Melange

Decoratie

250 g 2.5 % roggebloem
Rozijnen-Mueslibroodje met Jung Kornkrüstchen

Werkwijze

Muesli Melange 30 minuten weken in 15% water, berekend over het gewicht van de Muesli Melange.

Jung Kornkrüstchen en water mengen.
Rusttijd 30-60 minuten.

Bloem en gist en Korent Plus toevoegen en van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 450 gram.
Bol-puntrijs 25 minuten.
Vormen en met roggebloem decoreren.
In halve blikken leggen.
Narijs 60 minuten.
Knippen en bakken met een beetje stoom.

Oventemperatuur 240°C.
Oventemperatuur rotatieoven 210°C.
Baktijd 30 minuten.

Uitkomst 61 rozijnen-mueslibroodjes.