Home » Recepten » Sombrero's met Fiesta Picante

Sombrero's met Fiesta Picante

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Werkwijze

Van alle ingrediënten een soepel deeg kneden.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes 20 minuten laten rijzen.
Platrollen en in Hamburgermatten leggen.
Afwerken met tomatensaus, mozarella, Mexicaanse kruiden en Spaanse peper.
Narijs 65 minuten.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 12 minuten.
Eventueel afstrijken met olijfolie.

Uitkomst 25 sombrero's.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

1.000 g 100 % Fiesta Picante * } 100%
20 g 2 % gist
530 g 53 % water

* Fiesta Picante bevat zout!

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie