Recepten Recepten

Stracciatella Cake

Recept

6.900 g   Vero Boerencake Koppig
2.500 g   water
40 g   Wigo Aroma Vanille

Vulling

350 g   Pajets Chocolade

Decoratie

200 g   amandelstaafjes
10 g   eiwit
125 g   suiker
40 g   Pajets Chocolade
Stracciatella Cake

Werkwijze

Vero Boerencake Koppig, water en Wigo Aroma Vanille mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.
De Pajets Chocolade doorspatelen.
Schep 325 gram beslag in een Papieren Cakevorm.

Meng de suiker met eiwit en de Amandelstaafjes, voeg de Pajets Chocolade toe.
Decoreer elke cake met 12,5 gram decoratie.
De decoratie mag wel iets droog zijn, eventueel van te voren maken.

Oventemperatuur 185°C.
Baktijd 45 minuten.

Oventemperatuur rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Uitkomst 30 stracciatella cakes.

Plak de sticker op de cakevorm of op de verpakking.

Eventueel de stracciatella cake licht met Mont Blanc bestuiven.