Recepten

Super Cookies

Recept

2.700 g   Kanomix
500 g   boter
375 g   Muffinolie *
300 g   bruine basterdsuiker
200 g   water
15 g   ammonium
10 g   bakkerszout

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Decoratie

675 g   hazelnoten (25 g per stuk)
270 g   Arabesque Blanc 29 (10 g per stuk)
270 g   Arabesque Noir 58 (10 g per stuk)
Super Cookies

Werkwijze

Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Plaats deegbollen van 150 gram op de bakplaat en druk deze plat.
Druk de hazelnoten licht op het deeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 20 minuten.

Uitkomst 27 stuks

Na het afkoelen, afwerken met Arabesque Blanc 29 en Arabesque Noir 58.

Als vulling kan ook worden toegevoegd:
* Chocolate: 120 gram cacao en 120 gram suiker op het totale deeggewicht.

* Chocolate Cranberry Oats:
- 200 gram chocodrops, 200 gram cranberry stukjes door het deeg draaien.
- Decoreren met havervlokken.