Recepten

Toscaans Bolletjesbrood

Recept 1

5.000 g 25 % Panomix Toscane * } 100%
5.000 g 25 % bloem }
300 g 1.5 % gist
5.200 g 26 % water

* Panomix Toscane bevat zout!

Recept 2

7.500 g 37.5 % bloem } 100%
2.500 g 12.5 % Toscane Donker 25 MZ * }
300 g 1.5 % gist
5.400 g 27 % water

* Toscane Donker 25 MZ bevat zout!

Decoratie

840 g 4.2 % Decoratiegries
840 g 4.2 % Zadenmix
Toscaans Bolletjesbrood

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1100 gram.
Bolrijs 25 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes natmaken en decoreren.
Decoratie Panomix Toscane: Decoratiegries.
Decoratie Toscane 25 MZ: Zadenmix.
Bolletjes in 2 lagen om en om in een half bakblik leggen (2x6).
Narijs ca. 60 minuten.

Oventemperatuur 260°C.
Baktijd ca. 40 minuten.

Uitkomst 70 stuks.