Recepten

Vierkantje Aardbeien/Yoghurt

Recept

1.000 g   Fantasy StrawberryYogh
350 g   ei
250 g   water
150 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling 1

400 g   yoghurt
120 g   Cremo B Poeder
40 g   suiker

Vulling 2

400 g   Fruitful Strawberry

Afwerking

60 g   Paletta Spray Neutraal
Vierkantje Aardbeien/Yoghurt

Werkwijze

Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Om er zeker van te zijn dat de aardbeistukjes mooi verdeeld zitten in het beslag,
is het aan te bevelen om het bij te krabben voor het uitscheppen.

Vul de bakvorm vierkant met 350 beslag.

Meng de yoghurt met Cremo B Poeder en suiker.
Spuit hiervan een decoratie op het cakebeslag en doe dit ook met de Fruitful Strawberry.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten.

Na het bakken afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Uitkomst 5 stuks