Recepten

Voorgebakken Panini met Panomix Toscane

Recept

5.000 g 50 % Panomix Toscane * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
200 g 2 % gist
5.500 g 55 % water

* Panomix Toscane bevat zout!

Decoratie

1.000 g   Decoratiegries
Voorgebakken Panini met Panomix Toscane

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 2100 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes goed los laten komen en uitrollen tot een ovale vorm.
Decoreren met Decoratiegries en op geperforeerde platen zetten.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 12 minuten.

Uitkomst 239 voorgebakken panini's.