Werken bij

Manager Sales Support

Ter versterking van onze verkooporganisatie in Nederland zoeken wij een:

Manager Sales Support

(M/V - 40 uur)

 

Ben jij een echte verandermanager met oog en hart voor de mens, maar duidelijk in je communicatie en verwachtingen naar medewerkers. Een kei in het stellen van de prioriteiten en het aanbrengen van structuur? Als jij op zoek bent naar een uitdaging, dan is dit de baan voor jou!

 

Je rol
Als Manager Sales Support ben je de drijvende kracht achter het optimaal ondersteunen van de verkoopactiviteiten in elk van onze verkoopsegmenten: industrie, ambacht, middenbedrijven, export en zusterbedrijven. Je speelt een cruciale rol bij het vormgeven van het commerciële beleid en samen met de Commercieel Directeur, Manager Marketing, Manager Sales Industrie en Manager Sales MKB werk je aan de realisatie van jaarplannen en doelstellingen.

 

Een van jouw belangrijkste uitdagingen is het creëren van een hecht team, bestaande uit medewerkers van verschillende afdelingen. Het team gaat dit jaar werken met een nieuw ERP-pakket. Het is jouw taak om de medewerkers te begeleiden in deze verandering en taken onderling waar mogelijk uitwisselbaar te maken. Je houdt supervisie op het te voeren prijsbeleid en voor de belangrijkste klanten voer jij zelf het contractbeheer uit. Je bent een spil tussen de afdelingen verkoop, inkoop, customer service en demand planning en sparring partner voor de commerciële managers. Je rapporteert aan de Commercieel Director.

 

Jouw team is verantwoordelijk voor de commerciële ondersteuning van de accountmanagers en het bijhouden van klantinformatie in onze systemen. Daarnaast behoren kostprijsberekeningen en het verstrekken van adviezen voor verkoopprijzen tot de dagelijkse taken van het team.  

Kortom: een veelzijdige functie in een dynamische omgeving.

 Je profiel

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met verandermanagement
 • Bewezen (commerciële) ervaring in soortgelijke rol
 • Inspirerend leider
 • Analytisch en procesmatig denker

 

Dit bieden wij jou

 • Een zelfstandige baan met voldoende uitdagingen
 • Een marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen en 11,5 roostervrije dagen
 • Bijdrage ziektekostenverzekering als je kiest voor de collectieve verzekering bij CZ
 • Een premievrije pensioenregeling
 • Een mobiel en laptop van de zaak
 • Regelmatig lekkere producten uit onze eigen bakkerij

En niet te vergeten: leuke collega’s, want wij vinden een fijne werksfeer en werkplezier belangrijk

Interesse?
Als jij jezelf herkent in dit profiel. Mail dan jouw CV met motivatiebrief binnen 10 via deze link:

Solliciteer Direct

 

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Leo Kruit, Commercieel Directeur leo.kruit@zeelandia.nl, mobiel 06 53464084

De ideale kandidaat bestaat niet. Zeelandia biedt iedereen gelijke kansen. Wie je ook bent en welke achtergrond je ook meebrengt, solliciteer als dit een functie is waarvoor je elke dag enthousiast naar het werk komt. Elke medewerker draagt op eigen wijze bij aan het succes van ons bedrijf. Samen zijn wij Zeelandia.

 

Manager Sales Support