Werken bij

Specialist Product Information & Legislation

De afdeling P&L is op zoek naar:

Specialist Product Information & Legislation

m/v fulltime

Functie

Sta je voor je eerste (of tweede) stap in je loopbaan en trekt de wereld van internationale regelgeving, specificatiebeheer en etikettering je aan ?
Dan is dit jouw kans om daarin een carrièrestart te maken en dat direct bij een wereldwijde speler (ruim 100 landen) in bakkerij grondstoffen.
De afdeling Product Information & Legislation kent vier verschillende aandachtsgebieden waar ze wereldwijd voor verantwoordelijk zijn: (inter)nationale wet- en regelgeving, etikettering, specificatie beheer van (inkoop) producten en productinformatie verstrekking en advisering. Een paar voorbeelden waar aan gewerkt wordt zijn: wetgevingsdossiers (o.a. labelling, additieven, clean label), claimproducten (o.a. Vegan, halal, glutenvrij), PLM/ERP (systemen voor processen en databeheer).

Na een goede inwerkperiode word je, onder begeleiding van een ervaren specialist, verantwoordelijk voor een groep landen en klanten.

  • Je bent adviseur voor deze klanten ten aanzien van productsamenstelling, voedingswaarde-informatie, wetgevingsdossiers (o.a. FIC), allergeneninformatie, claimproducten en kwaliteitsonderwerpen.
  • Je beheert, bewaakt en onderhoudt productinformatie- en specificatiebestanden van producten en artikelen.
  • Je levert technische informatie aan ten behoeve van de etikettering.
  • Daarnaast neem je deel aan multidisciplinaire projecten, als projectteamlid, waarin je de belangen van de afdeling behartigt op het gebied van wetgeving, voedingskundige aspecten en kwaliteitsonderwerpen.

Het team bestaat uit 9 specialisten en 2 senior specialisten. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Manager Product Information & Legislation.

Profiel kandidaat

Kandidaten die bij Zeelandia carrière maken  zijn naast zelfstandig en flexibel, communicatief vaardige teamspelers. Zij weten draagvlak te creëren voor hun ideeën en hun omgeving enthousiast te maken. Ze weten regelmatig te verrassen met hun leergierigheid en sterk probleem oplossend vermogen.

  • Je hebt je Hbo-opleiding op het gebied van voedingsmiddelentechnologie (bijna) afgerond.
  • Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je werkt nauwkeurig en je bent analytisch sterk.
  • Je kunt goed prioriteiten stellen, hebt overtuigingskracht en verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent gedreven, toont eigenaarschap en gaat ervoor om samen met collega’s resultaat te bereiken.

Reactie

Zeelandia heeft de werving en selectie voor deze vacature uitbesteed aan BEACH Recruitment. Voor meer informatie kun je contact opnemen met met BEACH Recruitment (003123-2050288) of rechtsreeks met de verantwoordelijke consultant Hans Otten 00316-12766261

Sollicteer Direct