kleurplaten_1580x395.jpg

Geef kleur aan je Sinterklaasactie

Een gratis cadeautje voor in de kinderschoen? Daar zullen veel klanten tijdens Sinterklaastijd blij mee zijn. Via Zeelandia kun je prachtige kleurplaten op posterformaat bestellen. Schrijf je uiterlijk 30 juni in voor deze actie. Naast kleurplaten zit er ook een opvallend POS-pakket bij met 2 A1 posters en een A4 toonbankkaart.

Met kleuren hebben kinderen urenlang plezier. Daarom heeft Zeelandia een hartstikke leuke kleurplaat laten maken van de gezelligste bakkerswinkel van de wereld. Gevouwen in een handzaam formaat, maar volledig uitgeklapt bijna 70 x 100 cm! Voor jou het ideale weggeefcadeau rond Sinterklaas. Overigens dankzij de neutrale afbeelding ook geschikt om nog even te bewaren voor een ander moment in het jaar.

We zijn al weer bijna over de helft van het jaar, dus het is belangrijk om snel te bestellen. Geef daarom vandaag nog, en in elk geval uiterlijk 30 juni door hoeveel kleurplaten je wilt hebben. Je ontvangt ze vanaf 80 stuks en steeds per 80 meer. Ga je voor je logo op de cover of zelfs een volledig eigen cover, dan neem je minimaal 4.000 stuks af. De kleurplaten worden begin november bij je afgeleverd. Mooi op tijd voordat de Sint aankomt!

Kleurplaat.jpg

Kleurplaat-cover.jpg

Interesse?

Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we zsm contact met je op!

Aanmeldformulier