Recepten

AardbeienKwark Plaatgebak

Fonceerdeeg

600 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
250 g   Fruitful Raspberry Jam

Recept

1.100 g   Fantasy QuarQy Cake N
300 g   ei
275 g   kwark
150 g   water
150 g   Muffinolie *
600 g   Fruitful Strawberry

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

200 g   Zeesan Strawberry
200 g   Zeesan Curd/Yoghurt
650 g   water
200 g   Fruitful Strawberry
1.400 g   slagroom

Decoratie

500 g   Fruitful Strawberry
600 g   Paletta Spray Neutraal
AardbeienKwark Plaatgebak

Werkwijze

Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg, eventueel voorbakken.
Bestrijk het deeg met de Fruitful Raspberry Jam.
Meng Fantasy QuarQy Cake, kwark, ei, Muffinolie en water gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Giet het beslag over de Fruitful Raspberry Jam en strijk glad.
Verdeel de Fruitful Strawberry lekker grof over het beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.

Meng de Zeesan Curd/Yoghurt met Zeesan Strawberry en het water tot een gladde massa.
Voeg de Fruitful Strawberry toe en meng dit goed.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Vul hiermee de plaat tot boven en strijk het glad af.
In de koelkast plaatsen en daarna invriezen.

Na het koelen de bovenzijde afwerken met Fruitful Strawberry en afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden 8,5 x 4,2 cm.

Uitkomst 63 stuks