![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Amandeltulband (gevuld)
Amandeltulband (gevuld)
Recept
1.000 g | Vero Amandelcake | |
750 g | Genova Orange | |
30 g | Wigo Kirschmelange | |
5 g | bakkerszout | |
300 g | water | |
450 g | ei | |
450 g | boter |
Vulling
175 g | Amarenen Kersen | |
225 g | bitterkoekjes (klein) | |
200 g | Pajets Chocolade |
Decoratie
200 g | Dip Neutraal | |
200 g | Scaldis Wit | |
70 g | greinsuiker P2 |
![Amandeltulband (gevuld)](https://www.zeelandia.nl/recepten/amandeltulband-gevuld/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur mengen met de vlinder gedurende 4 minuten in de eerste of tweede versnelling.Als laatste de vulling toevoegen.
500 gram beslag in een gesmeerde tulbandvorm van 9 cm hoog en 17 cm doorsnede.
Oventemperatuur 170°C.
Baktijd 45 minuten.
Rotatieoven ca 150°C.
Na afkoelen overgieten met een mengsel van Scaldis Wit en Dip Neutraal.
Decoreren met greinsuiker voor een sneeuweffect.
Uitkomst 7 amandeltulbanden.