![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Amour d'amande
Amour d'amande
Recept
80 g | Calif. Amandel Schaafsel | |
650 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
700 g | Fruitful Red Fruit |
Afwerking
400 g | Victoriabeslag met Calif.Amandel Schaafsel |
![Amour d'amande](https://www.zeelandia.nl/recepten/amour-damande/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
1 bakplaat van 60 x 20 cm smeren en bestrooien met amandelschaafsel.Het deeg uitrollen tot een dikte van 4 mm en op het schaafsel leggen.
De Fruitful Red Fruit over het deeg verdelen en gladstrijken.
Het victoriabeslag over de Fruitful verdelen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het bakken invriezen.
Snijden in gewenste grootte.
Uitkomst 40 stuks (4 x 7.5 cm)