Voordeeg
2.500 g
|
25 %
|
Annelie Naturel |
} 100%
|
1.500 g
|
15 %
|
water |
|
Recept
7.500 g
|
75 %
|
bloem |
} 100%
|
200 g
|
2 %
|
gist |
|
170 g
|
1.7 %
|
bakkerszout |
|
4.700 g
|
47 %
|
water |
|
Vulling
1.500 g
|
15 %
|
abrikozenstukjes |
|
Werkwijze
Annelie Naturel en water (25°C) kneden, 2 minuten langzaam en 2 minuten snel.
In geoliede bak storten.
Het voordeeg minimaal 18 uur afgedekt op bakkerijtemperatuur laten staan.
Van het voordeeg en de overige grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Voorrijs 15 minuten.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 60 minuten.
Opbollen.
Narijs 60 minuten.
Voor het bakken bestrooien met roggebloem en insnijden.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 40 stuks.