Recepten

Annelie Apricot

Voordeeg

2.500 g 25 % Annelie Naturel } 100%
1.500 g 15 % water

Recept

7.500 g 75 % bloem } 100%
200 g 2 % gist
170 g 1.7 % bakkerszout
4.700 g 47 % water

Vulling

1.500 g 15 % abrikozenstukjes
Annelie Apricot

Werkwijze

Annelie Naturel en water (25°C) kneden, 2 minuten langzaam en 2 minuten snel.
In geoliede bak storten.
Het voordeeg minimaal 18 uur afgedekt op bakkerijtemperatuur laten staan.

Van het voordeeg en de overige grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Voorrijs 15 minuten.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 60 minuten.
Opbollen.
Narijs 60 minuten.
Voor het bakken bestrooien met roggebloem en insnijden.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.

Uitkomst 40 stuks.