Appelrondjes met Kanomix
Appelrondjes met Kanomix
Recept
| 2.000 g | Kanomix | |
| 750 g | boter | |
| 150 g | water | |
| 80 g | Citroenrasp | |
| 10 g | bakkerszout |
Vulling
| 3.000 g | appelstukjes | |
| 300 g | Appelpoeder |
Afwerking
| 900 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 5 mm.
Plakjes steken van 10 cm doorsnede.
In de stukswerkbakjes een plakje deeg leggen.
De appelstukjes mengen met de Appelpoeder.
60 gram vulling verdelen over de deegplakjes.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 25 minuten.
Na afkoeling afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Uitkomst 55 appelrondjes.