Recepten Recepten

Appelrondjes met Kanomix

Recept

2.000 g   Kanomix
750 g   boter
150 g   water
80 g   Citroenrasp
10 g   bakkerszout

Vulling

3.000 g   appelstukjes
300 g   Appelpoeder

Afwerking

900 g   Paletta Spray Neutraal
Appelrondjes met Kanomix

Werkwijze

Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.

Uitrollen tot een dikte van 5 mm.
Plakjes steken van 10 cm doorsnede.
In de stukswerkbakjes een plakje deeg leggen.

De appelstukjes mengen met de Appelpoeder.
60 gram vulling verdelen over de deegplakjes.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 25 minuten.

Na afkoeling afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Uitkomst 55 appelrondjes.