![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Baguette
Baguette
Recept
10.000 g | 100 % | bloem | |
200 g | 2 % | gist | |
150 g | 1.5 % | bakkerszout | |
5.800 g | 58 % | water | |
400 g | 4 % | Amore Rustique |
![Baguette](https://www.zeelandia.nl/recepten/baguette/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Voorrijs 5 minuten.
Afwegen 450 gram.
Puntrijs 30 minuten.
Langmaken.
Narijs 50 minuten.
Voor het bakken insnijden.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 minuten.
Uitkomst 36 stuks