![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Baguettes met Annelie Tournesol en Annelie Naturel
Baguettes met Annelie Tournesol en Annelie Naturel
Recept
5.000 g | 50 % | bloem | } 100% |
2.500 g | 25 % | Annelie Tournesol | } |
2.500 g | 25 % | Annelie Naturel | } |
100 g | 1 % | gist | |
150 g | 1.5 % | bakkerszout | |
5.300 g | 53 % | water |
![Baguettes met Annelie Tournesol en Annelie Naturel](https://www.zeelandia.nl/recepten/baguettes-met-annelie-tournesol-en-annelie-naturel/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 430 gram.
Puntrijs 75 minuten.
Langmaken en op inschietapparaten of stokbroodplaten zetten.
Narijs 180 minuten bij 28°C.
Bestrooien met roggebloem en zeven maal insnijden.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 36 baguette's.