Recepten Recepten

Baguettes met Annelie Tournesol en Annelie Naturel

Recept

5.000 g 50 % bloem } 100%
2.500 g 25 % Annelie Tournesol }
2.500 g 25 % Annelie Naturel }
100 g 1 % gist
150 g 1.5 % bakkerszout
5.300 g 53 % water
Baguettes met Annelie Tournesol en Annelie Naturel

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 430 gram.
Puntrijs 75 minuten.
Langmaken en op inschietapparaten of stokbroodplaten zetten.
Narijs 180 minuten bij 28°C.
Bestrooien met roggebloem en zeven maal insnijden.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.

Uitkomst 36 baguette's.