Recepten Recepten

Bakkerskoek in brood

Recept

10.000 g 100 % bloem
500 g 5 % gist
180 g 1.8 % bakkerszout
5.400 g 54 % water
2.000 g 20 % Exakt Goud

Vulling

10.000 g   Bakkerskoekmix
3.650 g   Mekufa
4.850 g   water
Bakkerskoek in brood

Werkwijze

Vulling aandraaien, 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Direct afwegen 2000 gram.
Opmaken als voor brood.
Na enige rust uitrollen tot een dikte van 3 mm.
Snijden in plakken van 30 x 15 cm (250 gram).
De deegplak midden in een langwerpige pie-plate leggen.
255 gram vulling opspuiten, het deeg terugvouwen met de randen tegen elkaar.
Strijken met Ovex Liquide.
Narijs 70 minuten.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 minuten.

Uitkomst 72 stuks