Banaan Choco Tompouce
Banaan Choco Tompouce
-
| 4 st | tompouce plakken 46 x 11 cm | |
| 100 g | Scaldis Wit |
Vulling
| 175 g | Zeesan Banana | |
| 200 g | water | |
| 850 g | slagroom | |
| 50 g | Pajets Chocolade |
Afwerking
| 100 g | Fruitful Apricot Jam | |
| 200 g | Dip Banaan |
Decoratie
| 10 g | Pajets Chocolade | |
| 200 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
| 100 g | bananenschijfjes |
Werkwijze
De tompouce plakken instrijken met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.Meng de Zeesan Banana met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt en de Chocolade Pajets erdoor.
De Banaanbavaroise op een tompouceplak spuiten, de andere plak hierop.
Voor een stevigere bavaroise eerst laten geleren.
De bovenzijde abrikoteren en glaceren met Dip Banaan, overstrooien met Chocolade Pajets.
Na het aandrogen snijden in stukken van 4,5 cm breed.
Decoreren met een klein bolletje creme en bananenschijfjes.
Uitkomst 20 stuks.