Recepten Recepten

Banaan Choco Tompouce

-

4 st   tompouce plakken 46 x 11 cm
100 g   Scaldis Wit

Vulling

175 g   Zeesan Banana
200 g   water
850 g   slagroom
50 g   Pajets Chocolade

Afwerking

100 g   Fruitful Apricot Jam
200 g   Dip Banaan

Decoratie

10 g   Pajets Chocolade
200 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder
100 g   bananenschijfjes
Banaan Choco Tompouce

Werkwijze

De tompouce plakken instrijken met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.

Meng de Zeesan Banana met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt en de Chocolade Pajets erdoor.

De Banaanbavaroise op een tompouceplak spuiten, de andere plak hierop.
Voor een stevigere bavaroise eerst laten geleren.
De bovenzijde abrikoteren en glaceren met Dip Banaan, overstrooien met Chocolade Pajets.

Na het aandrogen snijden in stukken van 4,5 cm breed.

Decoreren met een klein bolletje creme en bananenschijfjes.

Uitkomst 20 stuks.