Recepten Recepten

Borrel Broodsticks

Recept

4.500 g 90 % bloem } 100%
500 g 10 % roggebloem }
150 g 3 % gist
85 g 1.7 % bakkerszout
2.600 g 52 % water
750 g 15 % Exakt Ambacht
150 g 3 % Decor Maanzaad Blauw
250 g 5 % Zonnebloempitten
500 g 10 % Decor Havervlokken

Vulling

1.000 g 20 % kaasblokjes
750 g 15 % gedroogde tomatenstukjes
500 g 10 % gefrituurde uitjes
15 g 0.3 % knoflookpoeder

Decoratie

500 g   geraspte belegen kaas
4 g   komijnzaad
60 g   Ovex Liquide
Borrel Broodsticks

Werkwijze

Van alle grondstoffen een deeg vormen.
Vulling direct doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 3850 gram.
Voorslagrijs 15 minuten.
Uitrollen tot een grootte van 60 x 40 cm (ca. 8 mm).
Op de bakplaat leggen.
Strijken met Ovex Liquide.
Bestrooien met geraspte kaas en komijn.
Narijs 25 minuten.

Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 25 minuten.

Na afkoelen snijden in sticks van 9,5 x 2 cm.

Uitkomst 360 stuks