Recept
10.000 g
|
100 %
|
bloem |
|
1.000 g
|
10 %
|
gist |
|
200 g
|
2 %
|
bakkerszout |
|
6.200 g
|
62 %
|
water |
|
3.000 g
|
30 %
|
Maestro Boterstol |
|
Vulling
9.000 g
|
90 %
|
rozijnen |
|
3.000 g
|
30 %
|
krenten |
|
Afwerking
924 g
|
|
Ovex Liquide (2 g per stuk) |
|
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 2100 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Strijken met Ovex Liquide.
Narijs 80 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 8 minuten.
Uitkomst 462 stuks
Van dit recept zijn ook prima mini's te maken, gebruik hiervoor een afweeggewicht van 1050 gram.