![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Boterpuntjes met Exakt Boter
Boterpuntjes met Exakt Boter
Recept
10.000 g | 100 % | bloem | |
600 g | 6 % | gist | |
180 g | 1.8 % | bakkerszout | |
5.500 g | 55 % | water | |
2.000 g | 20 % | Exakt Boter |
Afwerking
664 g | Ovex Liquide (2 g per stuk) |
![Boterpuntjes met Exakt Boter](https://www.zeelandia.nl/recepten/boterpuntjes-met-exakt-boter/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1650 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Na een korte rust puntjes vormen.
Op platen zetten en strijken met Ovex Liquide.
Narijs 80 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 8 minuten.
Uitkomst 332 stuks
Van dit recept zijn ook prima mini's te maken, gebruik hiervoor een afweeggewicht van 1050 gram.