Brioches met Panomix Vienna
Brioches met Panomix Vienna
Recept
| 5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
| 5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
| 800 g | 8 % | gist | |
| 4.600 g | 46 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Afwerking
| 512 g | Ovex Liquide (2 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed gekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
De bolletjes op de plaat zetten en strijken met Ovex Liquide.
Insteken met de Pepitosteker.
Narijs 70 minuten.
Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 10 minuten.
Uitkomst 256 stuks
Van dit recept zijn ook prima mini's te maken, gebruik hiervoor een afweeggewicht van 1050 gram.