Broodje Koek
Broodje Koek
Recept
| 10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
| 500 g | 5 % | gist | |
| 180 g | 1.8 % | bakkerszout | |
| 5.400 g | 54 % | water | |
| 2.000 g | 20 % | Exakt Goud |
Vulling
| 3.000 g | Bakkerskoekmix | ||
| 1.100 g | Mekufa | ||
| 1.450 g | water |
Decoratie
| 900 g | suikernibs C30/P3 (3 g per stuk) |
Werkwijze
Vulling aandraaien, 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Direct afwegen 900 gram.
Verdelen en opbollen.
Na enige rust de bolletjes uitrollen tot een dikte van 3 mm.
De plakjes iets bevochtigen en 18 gram beslag opspuiten.
Een tweede plakje erop leggen.
Strijken met Ovex Liquide en decoreren met suikernibs.
Narijs 70 minuten.
Oventemperatuur 270°C.
Baktijd 12 minuten.
Uitkomst 300 stuks