![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Brosse Zomerkoeken met Double Choc Cake Snelle Jongens
Brosse Zomerkoeken met Double Choc Cake Snelle Jongens
Recept
2.000 g | Double Choc Cake | |
500 g | bloem | |
200 g | boter | |
200 g | water |
![Brosse Zomerkoeken met Double Choc Cake Snelle Jongens](https://www.zeelandia.nl/recepten/brosse-zomerkoeken-met-double-choc-cake-snelle-jongens/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Alle grondstoffen in de laagste versnelling met de vlindergard mengen tot een kruimelmassa.Deze kruimelmassa in bakvormen strooien (platte hardewenerbakjes, gangmakerringen, flexipanvormen ect.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 20 minuten afhankelijk van de dikte.
Uitkomst afhankelijk van de bakvorm.
50 kruimelkoeken bij gebruik van gangmakerringen.