Fonceerdeeg
750 g
|
|
hardewenerdeeg cacao |
Recept
2.250 g
|
|
American Brownie |
560 g
|
|
water |
190 g
|
|
boter * |
* Gesmolten, kan ook worden vervangen door 150 gram Muffinolie.
Vulling
600 g
|
|
Crème au Beurre met Cremo B Poeder |
70 g
|
|
Arabesque Noir 72 |
Werkwijze
Maak rechthoekige Hardewenerplakken van 8 x 15 cm en bak deze af.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 25 minuten.
Meng alle grondstoffen gedurende 10 minuten in de eerste versnelling met de vlindergarde.
Giet het beslag in een met siliconen papier beklede bakplaat (60 x 40 cm) met hoge randen.
Iets bespuiten met Carlex en strijk het beslag uit.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het bakken en afkoelen de brownie snijden in 8 x 15 cm.
Plaats de brownie op het Hardewener en decoreren met de Crème au Beurre en chocolade decor.
Uitkomst 20 stuks