![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Brownie Gebakstuk
Brownie Gebakstuk
Fonceerdeeg
750 g | hardewenerdeeg cacao |
Recept
2.250 g | American Brownie | |
560 g | water | |
190 g | boter * |
* Gesmolten, kan ook worden vervangen door 150 gram Muffinolie.
Vulling
600 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
70 g | Arabesque Noir 72 |
Decoratie
200 g | choco decor |
![Brownie Gebakstuk](https://www.zeelandia.nl/recepten/brownie-gebakstuk/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Maak rechthoekige Hardewenerplakken van 8 x 15 cm en bak deze af.Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 25 minuten.
Meng alle grondstoffen gedurende 10 minuten in de eerste versnelling met de vlindergarde.
Giet het beslag in een met siliconen papier beklede bakplaat (60 x 40 cm) met hoge randen.
Iets bespuiten met Carlex en strijk het beslag uit.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het bakken en afkoelen de brownie snijden in 8 x 15 cm.
Plaats de brownie op het Hardewener en decoreren met de Crème au Beurre en chocolade decor.
Uitkomst 20 stuks