
Cake Donut Kwark & Banaan
Cake Donut Kwark & Banaan
Recept 1
1.000 g | Fantasy QuarQy Cake | |
250 g | magere kwark | |
250 g | ei | |
125 g | water | |
125 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking 1
400 g | Dip Banaan | |
400 g | Dip Neutraal |
Afwerking 2
50 g | Dip Banaan |
Decoratie
150 g | snoep bananen |

Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.Spuit de donut bakmatjes goed in met Carlex Spray.
Vul de donut bakmatjes met 70 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Dip de donuts in de verwarmde Dip Banaan.
Dip de donuts in de verwarmde Dip Neutraal.
Decoreer met snoep banaantjes en Dip Banaan.
Uitkomst 25 stuks